11 Kasım 2012 Pazar

Gaziantep Gezisi- Hayvanat Bahçesi

    Mozaik Müzemizi gezdik bir yemek molası verdik ondan sonra doğru hayvanat bahçesine :) Yine ağzım açık,şaşkınlıklar içerisinde dolaştım çünkü gerçekten harika bir yer yapılmış ve tıkır tıkır da işliyor. Öncelikle girdiğimiz alan bir mesire yeri piknik falan yapılıyor,biraz daha ilerleyince kaşımıza bu kapı çıkıyor. Biletimizi aldık hadi girelim :)
 İlk karşımıza çıkanlar şempanzelerdi :) Maymungilleri hep çok sevmişimdir. Burada uyuyan bir tane var ancak resimdeki şempanzenin dışında öpüşen bir çift, atlayıp zıplayan bir minik ve onu durdurmaya çalışan annesi de vardı. Laf aramızda hakkaten bize çok benziyorlar :)))
Sevimli midilliler :)

 Ormanların kralları, asalete bakın hele :)     

Sevimli ayıcık bıcı bıcı yaparken :)
İşte buldum: Natalie Portman ve Mila Kunis :))))))

 Pelikanlar
Çeşit çeşit evler yapılmış ziyaret için, bunlara Kuş Cenneti, Sürüngen evi, Balıklar ve yılanlar dahil açık alan dışında kapalı alanlarda da ziyaret var:
Kuş cenneti
  Akvaryum

Sol alttaki ne kadar da sevimli gelmişti! Aldanmayın! O bir pirana :)
Ve son olarak Simgegillerden uzun boylu,ince boyunlu, çırpı bacaklı Zürafa :) Kendimi uzun sanırdım,yanılmışım :)))))))))))

9 yorum:

  1. :)))Çok güzelmiş,Gaziantepliler çok şanslı:)İstanbul'un içinde yok böyle hayvanat bahçesi.Sen de uzunmuşsun Simgecim hakkaten,ne güzel:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tubacım hakkaten çok çok güzel bir yer insanları rahatlatıyor, hele çocuklar nasıl mutlular orada... Boyum eskiden zürafa kabul edilen şimdi ise uzun denilebilen seviyede :) Çok teşekkürler tatlım,sevgiler!

      Sil
  2. hayvanat bahçesi gezmelerine bayılıırm :))
    onlara bişiyler atmak çok hoşuma gidiyor :)
    güzel paylaşımların için teşekkürler canım....

    YanıtlaSil
  3. Canım hayvanat bahçesi gezinize bayıldım..çoook uzun zaman olmuştu hayvanat bahçesine gitmeyeli..hoş istanbuldada yokki nereye gidelim..
    Akvaryuma bende gittim canım ve bende senin gibi görünce o parlak güzel balıkları çok sevdim..ama bır baktıkmkı piranaymış beğendiğim o güzel pulları olan balıklar:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ilk defa ziyaret ettim bir hayvanat bahçesini.. Çok çok güzeldi herşey şaşıra şaşıra bi hal oldum:) Sevgiler Sevilcim...

      Sil
  4. Merhaba, bizde yarin Gaziantep'te olacagiz Allah izin verirse. Hayvanat bahcesini cok merak ediyorum, tamamin gezmek kac saat suruyor acaba?Uzak mi, ulasim nasil acaba?Tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neslihancım merhabalar,
      Canım biz. Arabayla gittik biraz şehir dışındaydı 2 saat gezdik ama tadını çıkara çıkara:)) daha kısa daha uzun sizin istediğinize göre değişir... Umarım güzel bi gezi olur... Sevgiler

      Sil

Şimdiden güzel yorumlarınıza binlerce kez teşekkürler! Sevgiyle kalın ;)