KARIŞIK TÜRLÜ :)
Malzemeler:2 küçül kereviz
2 patatesi
1 su bardağı bezelye
2 küçük havuç
300 gr kuşbaşı
1 yemek kaşığı salça
su
tuz,karabiber
Yapılışı:
Öncelikle etlerimizi bir miktar haşlıyoruz. İçine defne yaprağı koyarsak da hoş bir aroma veriyor.
Ardından azıcık zeytinyağında salçamızı kavuruyoruz. Küp küp doğradığımız patatesi,kerevizi, havucu ve bezelyeyi ekleyip salçaya buluyoruz. Ardından etlerimizi de ilave dip üzerine gelecek kadar su koyup tuzunun ve biberinin ilavesiyle kaynamaya bırakıyoruz.
Sebzeler yumuşadığında yemeğimiz hazırdır.
Afiyet olsun!
yanında da pilavla süper olur canım.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilooh içinde et var tamamdır :))
YanıtlaSilcanım ellerine sağlık........
Kış aylarında türlü harıka oluyor.Evet yanında pilavla harıka olur.Ellerine saglık tabaga baktıkça karnım acıktı :)
YanıtlaSil